FESTES I TRADICIONS CATALANES

La setmana del 4 al 8 d’abril a l’escola celebrarem la Setmana cultural sobre festes i tradicions a l’escola des d’infantil fins a primària.

El dilluns 4 d’abril vindran els Geganters i Grallers de Sant Hipòlit de Voltregà ‘Sac i Ganxo’ a ensenyar-nos a tota l’escola els gegants Serafí i Càndida.

La tarda del dilluns 4 i el dimarts 5 d’abril de les 15 a les 16:30 farem jocs de cucanya tots els alumnes de l’escola amb diferents grups. Els jocs que farem són: El mocador, la xarranca, la petanca, carrera de sacs, jocs amb xapes, jocs amb gomes, jocs de les cadires cooperatives i jocs de punteria.

El dimecres pels alumnes de cicle inicial vindran una representació dels Sagals d’Osona a fer-nos una explicació i pràctica de què fan els castellers. Els altres cicles practicaran la dansa popular per cicles que s’ensenyarà el divendres a la tarda en el pati.

El dijous tindrem la visita dels diables de Torelló què ens faran una explicació i podrem observar quin material utilitzen i com ho fan.

El divendres per grups amb tota l’escola farem la mona. L’AMPA ens proporciona els materials necessaris per fer-la. A la tarda tots junts ballarem les danses preparades i ens menjarem la mona.

Deja una respuesta