Èxit educatiu, un objectiu i una responsabilitat de tota la comunitat educativa!

Benvolgudes famílies,

aquest mes hi ha eleccions al Consell Escolar per renovar-ne els membres. L’equip de professionals dels centres i les famílies compartim un objectiu: l’èxit social i personal dels fills i de les filles. Les decisions que es prenen al consell escolar són clau per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tot l’alumnat. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares i mares en les eleccions al consell escolar és tan important.

Més informació de la importància que les famílies participem en les eleccions al consell escolar.

En el nostre cas, s’han de renovar dos docents, un pare, mare o tutor/a, la representant de l’AMPA i la representació del sector PAS

Podeu presentar la vostra candidatura per formar part del Consell Escolar fins el 15 de novembre a la direcció de l’escola. Les candidatures es faran públiques el 16 de novembre. Adjunt al correu teniu el model de candidatura. 

El proper 24 de novembre esteu convocats tots i totes a votar el vostre representant o la vostra representant al Consell Escolar. La mesa estarà a la biblioteca del centre en el següent horari:

de 8,45h a 9,30h i de 16 a 16:45h

Podeu consultar la informació del procés i els censos de pares, mares i tutors/es al suro de l’entrada principal i al suro informatiu de l’entrada d’Educació Infantil

Esperem les vostres candidatures i participació

Descarrega model de sol·licitud:

https://drive.google.com/file/d/10boILCBrNKci5t1EkY8NOn4Sw_fmDreg/view?usp=sharing

Deja una respuesta